marți, 30 aprilie 2013

Prezentarea Agenţiei de turism Argeş Travel Piteşti

Agenţia de turism ARGEŞ TRAVEL - agenţie de turism - a fost creată iniţial în luna februarie 2003 şi a reprezentat marca sub care s-au derulat activităţile de turism ale Micador Company Actual srl Piteşti. A funcţionat până în decembrie 2006.

Agenţia de turism ARGEŞ TRAVEL şi-a desfăşurat activitatea începând din februarie 2003 în Piteşti, B-dul Republicii, bloc 35, scara A, etaj 1 (blocul de vis-a-vis de Primăria Piteşti). A funcţionat până în decembrie 2006. Echipa care a asigurat buna desfăşurare a activităţii Agenţiei de turism ARGEŞ TRAVEL Piteşti, în perioada 2003 - 2006, a fost formată din ec. Anca GHEORGHE, ec. Sorin CROITORU şi ec. Aurelian NICA - angajaţi ai Micador Company Actual srl Piteşti.

Agenţia de turism ARGEŞ TRAVEL este relansată în aprilie 2013, după 10 ani de la prima lansare, ca marcă a agenţiei de turism creată şi administrată de Garant Intermed Business srl. Agenţia are sediul în Piteşti, B-dul I.C. Brătianu, bloc 40, scara A, parter (lângă Casa Judeţeană de Pensii Argeş). Buna funcţionare a agenţiei de turism este asigurată de către Sorin CROITORU (economist - specializare Turism - cu experienţă de peste 8 ani în domeniul turismului), Aurelian NICA (economist - specializare Management şi Marketing în Afaceri Economice - cu experienţă de peste 13 ani în domeniul turismului) şi Ana-Maria BUJOR (economist - specializare Turism - cu experienţă de un an în domeniul turismului) în calitate de administratori - asociaţi, respectiv angajaţi ai Garant Intermed Business srl Piteşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu